pyrénées passins
• gîtes de charme • chambres d'hôtes •

art de vivre

 
 

Home
Voorwaarden
Reserveren


Algemene voorwaarden


1. Reservering

Reserveren kan op 2 manieren, per telefoon of per e-mail ...
( +33/(0)620571071 of +33/(0)561888362
*  info@pyrenees-passions.nl

2. Betaling na reservatie
Bij ontvangst van de aanvraag sturen wij binnen 24 uur een reserveringsformulier. Deze kan ingevuld retour worden gezonden per post of per e-mail. Na ontvangst van het ingevulde reserveringsformulier wordt een bevestiging van de reservering gestuurd incl. een factuur. Binnen 10 dagen na factureringsdatum dient 40% van de reissom voldaan te worden. Na ontvangst van 40% van de reissom is de reservering definitief.
Het restant van de reissom (60%) dient uiterlijk op de 1e dag van de maand voor de aankomstmaand te worden betaald (bijvoorbeeld... aankomst 15 juli is restant huursom betalen op 1 juni).

3. Aankomst/vertrek
Aankomst vanaf 16h00, vertrek om 11h00 in de ochtend. Gedurende de maanden juli en augustus is alleen weekverhuur mogelijk. De wisseldag is op een zaterdag.

4. Annulering
In geval van annulering zijn de volgende bedragen verschuldigd. Bij annulering tot 60 dagen voor de aankomstdatum is 40% van de reissom verschuldigd. Bij annulering vanaf de 1e dag (inclusief) van de maand voor de aankomstmaand is 100% van de reissom verschuldigd.
Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij een annuleringsverzekering af te sluiten.

5. Eindschoonmaak
Voor de eindschoonmaak berekenen wij een bedrag van € 45,00 voor de eerste week. Weken daarna plus € 15,00 per week. Wij verwachten dat de gîte netjes opgeruimd en bezemschoon achter wordt gelaten bij vertrek.

6. Bed-, bad- en keukenlinnen
Bed-, bad- en keukenlinnen is inbegrepen met uitzondering van de maanden juli en augustus. Gedurende de maanden van de zomervakantie kan dit zelf worden meegenomen of gehuurd worden.
De huurprijs voor bedlinnen(140 x 200) bedraagt 10,00 € per set.
Een set bestaat uit een hoeslaken, een dekbedovertrek en een kussensloop.
Uw bed wordt opgemaakt voor 3,50 p.p.
De huurprijs voor badlinnen bedraagt 8,50 € per set.
Een set bestaat uit 1 grote badhanddoek, 2 kleine handdoeken, 2 washandjes.
De huurprijs voor het keukenlinnen bedraagt 6,50 € per set.
Een set bestaat uit 2 theedoeken, 2 handdoeken, 1 vaatdoek, 1 schuursponsje, 1 afwasborstel, vaatwasblokjes en afwasmiddel.

7. Maximale bezetting per gîte
Het maximum aantal personen van de gehuurde gîte mag niet overschreden worden.

8. Controle inventaris
Direct na aankomst dient de huurder de inventarislijst te controleren op aanwezigheid, op goed functioneren en/of aanwezige schade. Indien binnen 24 uur na aanvang van de huurperiode geen melding van onjuistheden is gedaan, wordt aangenomen dat alles in orde bevonden is en is de huurder vanaf dat tijdstip verantwoordelijk voor deze inventaris.

9. Aansprakelijkheid
Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de gîte, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Mocht er schade veroorzaakt zijn door één van de personen vermeldt op het reserveringsformulier dan zullen wij een beroep doen op jullie WA-verzekering. Wij vragen om begrip hiervoor.

10. Waarborgsom
Een waarborgsom (borg) dient ter zekerheid van de verhuurder ingeval van schade aan het verhuurde. Indien na het verlaten van de gîte door de huurder schade aan het verhuurde is toegebracht, verrekenen wij de opknapkosten met de borg. Eveneens vindt een verrekening plaats indien de betaalde schoonmaakkosten niet toereikend waren om de gîte schoon te maken door onze schoonmaakploeg. De waarborgsom wordt geïnd contant bij aankomst en bedraagt 100 €. Bij geen schade wordt de waarborg binnen een week na vertrek teruggestort per bank.

Op eigen risico……
betreedt een ieder ons terrein;
maakt een ieder gebruik van het zwembad en alle andere faciliteiten op ons terrein en daarbuiten;
doet een ieder mee aan gezamenlijke uitstapjes;
speelt een ieder met onze dieren;
dient een ieder zelf tegen zo'n aansprakelijkheid "verplicht" verzekerd te zijn.
Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor het opletten van hun kinderen in de gehuurde gîte, en alles daarbuiten.

Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade, noodlottigheden cq. ongevallen gedurende jullie vakantieverblijf in Pyrénées Passions.

 
 
Reserveren: ( +33/(0)620571071 of * info@pyrenees-passions.nl © Pyrénées Passions | photos & webdesign by  f l o | Disclaimer | Linken |

 

• découvrir • midi-Pyrénées • france •